fredag 20 november 2009

Besök hos Sofia

När jag kom hem från jobb i morse ble det bara lite snabbsömn. Kvart i 12 ringde klockan & då var det snabbt in i duschen för jag & Marie-Louise skulle köra till Landskrona kvart över 12 & hälsa på vår förra chef Sofia.
Vi pladdrade på bra i bilen så resan till Sofia gick fort. När vi kom fram såg vi Sofia stå i fönstret & vänta på oss.
Alla tre var hungriga så vi gick direkt till en jättetrevlig thairestaurang där vi åt buffè som smakade jättebra. Det var otroligt kul att träffas igen & det är inte utan att man saknar sin gamla chef! Efter en massa prat & mätta & belåtna gick vi tillbaks till hennes jobb. Kassakroken visade sig vara ett populärt boende i fyra våningar. En våning demens & tre somatik. Vi blev så väl bemötta av all personal & boende så det var riktigt kul att hälsa på & se hur det funderar i en annan kommun.
När vi gått vår runda gick vi ner till Sofias kontor för att prata lite till.
Då kom den gulliga personalen från demensavdelningen & frågade om vi ville dricka kaffe med dem? Självklart ville vi det & fick både kaffe & paj samt en trevlig pratstund med personal & boende på avdelningen.
Ett stort tack till Sofia för en trevlig eftermiddag ihop! Givetvis till Marie-Louise med, men vi har ju alltid kul ihop så det går av bara farten....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar